• Gratis verzending binnen België bij aankoop vanaf €50
  • Veilig betalen
  • Cadeau bij bestelling vanaf €30

Pop it / Fidget toys

Pop its de nieuwste TikTok trend van 2021

Koop nu jouw favoriete pop it bij Hippe Kleertjes

Eindeloos friemelen, floepen, poppen, prikken en ploppen: maak kennis met Pop it. De nieuwste rage die bekend is geworden dankzij TikTok. Nu verkrijgbaar op Hippe Kleertjes

De Pop its zijn gemaakt van stevige siliconen vlakken met daarin bubbeltjes om in te drukken. Er zijn eindeloos veel spelletjes mee te spelen. Gegarandeerd uren speelplezier!

Pop it fidget toys zijn de meest populaire fidget toys van dit moment! Pop it toys zijn het ideale middel voor kinderen en volwassenen. Het is wetenschappelijk bewezen dat het helpt tegen stress, nagelbijten en verveling. Daarnaast kunnen pop its erg geschikt zijn voor kinderen met ADHD. Je drukt de pop it in aan één kant en aan de andere kant druk je het uit en maakt het een pop geluid. De ideale afleiding die helpt om te ontspannen en frustraties op zij te zetten. Hippe Kleertjes heeft diverse kleuren en vormen pop-it matjes uit voorraad leverbaar.

Wat is Pop It?

Pop It is een fidget toy en staat bekend als stress verlager. Je kunt het effect ervan vergelijken met de ouderwetse stressbal. Alleen is deze vele malen beter: het geeft namelijk net zo veel voldoening als het ploppen van de bolletjes van noppenfolie! Het principe is namelijk hetzelfde. De ronde schijf heeft holle bolletjes die je in kunt drukken. Je hoort dan een ploppend geluid. In tegen stelling tot noppenfolie kun je deze bolletjes eindeloos induwen.

 

Tips om van nagelbijten af te komen met Fidget Toys

Nagelbijten komt vaak voor, en vooral onder kinderen, maar het is voor de een niet zodanig ingrijpend gedrag als voor de ander. Voor sommige mensen is nagelbijten een dwangmatige bezigheid. Er zijn vele factoren dat bijdragen aan nagelbijten; stress, verveling, imitatiegedrag enzovoorts. Alhoewel het op zichzelf onschuldig lijkt, hangen er vele mentale en fysieke gevolgen aan nagelbijten. Onder de vrije rand en op de vingers bevinden zich onwijs veel bacteriën, wat op den duur kan leiden tot complicaties in zowel de mond als aan de nagels. De Pop its bieden een uitstekende oplossing voor nagelbijten, voor jong en oud. Door gebruik te maken van een Pop it fidget toy en deze regelmatig bij te hebben, blijven de handen uit de mond. Ook dienen fidget toys als stressverlichting.